ECOTIC ENVASES

|

|

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

La Fundació ECOTIC Clima obté l’autorització com a Sistema Col·lectiu de Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP)

La constitució de la Fundació ECOTIC Clima representa un pas significatiu en el compromís de lorganització amb la gestió sostenible dels residus electrònics i leconomia circular.

A la Fundació ECOTIC, líders en la gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE) a Espanya, anunciem que la nostra nova entitat, la Fundació ECOTIC Clima, ha obtingut l’autorització com a Sistema Col·lectiu de Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP) d’àmbit estatal per equips daire condicionat dús domèstic i equips dintercanvi de temperatura dús professional.

La Fundació ECOTIC Clima va iniciar el tràmit d’autorització durant els primers mesos del 2022, i després d’un rigorós procés, la Resolució d’autorització va ser notificada el 15 de març passat.

La constitució de la Fundació ECOTIC Clima representa un pas significatiu en el compromís de lorganització amb la gestió sostenible dels residus electrònics i leconomia circular. Aquesta nova entitat se suma als esforços de la Fundació ECOTIC a la preservació del medi ambient i la promoció de pràctiques de consum responsables.

“L’autorització de la Fundació ECOTIC Clima com a SCRAP és un repte important en el nostre compromís continu amb la sostenibilitat ambiental. Estem segurs que aquesta nova entitat tindrà un paper fonamental en la gestió eficient i responsable dels equips d’aire condicionat al nostre país”, va expressar Andreu Vilà, el nostre Director General.

Vilà també va apuntar: Mitjançant la segregació de la gestió de la RAP d’aires condicionats i la creació d’aquest nou SCRAP, desenvoluparem una gestió més efectiva dels residus d’equips de climatització, fomentant les pràctiques sostenibles, cada cop en més sectors, per generar una xarxa de activitat i actuació 360°. ”

Per a més informació sobre la Fundació ECOTIC i els seus projectes, visiteu https://www.ecotic.es/ .

Per a més informació sobre Fundació ECOTIC Clima , contacti a: clima@ecotic.es