ECOTIC ENVASES

|

|

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Compromesos amb el medi ambient

Som una entitat sense ànim de lucre dedicada a la gestió ambiental correcta dels residus, principalment residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE).

Qui som?

ECOTIC Entitat Administradora som una societat sense ànim de lucre que treballem per la defensa del medi ambient i el desenvolupament sostenible, impulsant l’economia circular a través de la sensibilització i la formació de fabricants, distribuïdors, instal·ladors i usuaris d’aparells elèctrics i electrònics.

A l’Entitat Administradora, tenim tres entitats encarregades de gestionar tres tipus de residus. Fundació ECOTIC, que s’encarrega dels residus d’aparells elèctrics i electrònics (RAEE), la Fundació ECOTIC Clima, que s’ocupa dels aparells de climatització, i l’Associació ECOTIC Envasos que gestiona els residus d’envasos.

Un model de gestió 360°

Estem compromesos amb un model de gestió global que va més enllà de gestionar els residus. La nostra visió abraça la promoció de pràctiques sostenibles i responsables en diversos sectors, impulsant una veritable transformació cap a l’economia circular. Amb el nostre enfocament, no sols busquem eficiència i efectivitat en la gestió de residus, sinó que també treballem per construir una xarxa d’activitat integral i solvent.

Actualitat