ECOTIC ENVASES

|

|

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

ECOTIC Entidad Administradora

Compromesos amb l'economia circular

El nostre propòsit

ECOTIC Entitat Administradora s’ha consolidat com una societat sense ànim de lucre que millorarà la nostra eficiència. La seva creació ens ha permès avançar i ampliar la nostra participació a l’economia circular actuant en més sectors i generant més valor afegit per als nostres productors adherits i col·laboradors.

La nostra gestió dels residus garanteix no només el seu adequat tractament ambiental, sinó que aquest es duu a terme de forma eficaç i econòmicament raonable, per tal d’assegurar que sigui sostenible i perdurable en el temps, i contribuir amb això a l’impuls d’un model de economia circular .

Objectius i activitats

Responsabilitat Ampliada del Productor

Descobreix tota la informació sobre la Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP) , la normativa i el seu impacte als RAEE. La SCRAP és una política ambiental que implica que els productors són responsables del cicle complet dels seus productes, des del seu disseny fins a la seva eliminació, incloent-hi la gestió de residus a través de la recol·lecció i el reciclatge.

Ver más Ver más

Responsabilitat Ampliada del Productor

Descobreix tota la informació sobre la Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP), la normativa i el seu impacte als RAEE, envasos, piles i acumuladors, pneumàtics fora d’ús i olis usats. La SCRAP és una política ambiental que implica que els productors són responsables del cicle complet dels seus productes, des del seu disseny fins a la seva eliminació, incloent-hi la gestió de residus a través de la recollida i el reciclatge.

Veure més Veure més